tipy

sex

20/06/2024

Chceš si užiť bez obáv o potenciu?

Nechce ti stáť? Uži si polohy, ktoré dovedú veci do šťastného konca

Správne polohy počas sexu výrazne zlepšujú tvoju výkonnosť a sebavedomie. Pomôžu ti dosiahnuť lepšiu erekciu a minimalizujú fyzické nároky na tvoje telo. Niektoré polohy podporujú lepší prietok krvi do penisu, čím zabezpečujú pevnejšiu erekciu. Iné zas umožňujú, aby si sa menej namáhal a viac si užíval. Ak máš problém s erekciou, správna poloha môže byť tvoj najlepší kamarát - menej námahy, viac potešenia.

Preferuješ pozície, kde máš plnú kontrolu, alebo tie, kde môžeš relaxovať a nechať profesionálky prevziať iniciatívu? Prečítaj si, čo radia marhulky aj o tajnej a dostupnej zbrani pre tvrdosť svojho kamoša. Správne zvolené polohy a praktiky ti pomôžu cítiť sa ako skutočný kráľ a zažiješ zážitok, ktorý ti zdvihne sebavedomie.

Obsah blogu

Najlepšie sexuálne polohy pri problémoch s potenciou

Pozícia "Misionár"

Začnem overenou klasikou. Pri misionárskej pozícii sa pozeraj svojej obľúbenej prostitútke priamo do očí, aby si videl ako si užíva, že ju máš v svojej moci. Je to jednoduchá ale efektívna poloha ktorá ti zvýši sebavedomie. Dôležité je, aby si držal tempo pod kontrolou a neponáhľal sa. Užívaj si každý pohyb a zameraj sa na svoje potešenie.

misionár
zdroj: xahlee

Pozícia "Na koníčka"
Posaď malého diabla do sedla, nech predvedie, čo dokáže! Ovládaj túto show a povedz sex pracovníčke ako sa ti to najviac páči. Parádne sa zrelaxuješ a užiješ si zaslúžený výhľad na poskakujúce telo tvojej spoločníčky.

na koníčka
zdroj: xahlee

Pozícia “Lyžičky”
Prišiel si si zašukať ale chceš si užiť aj trocha blízkosti? Pri tejto polohe máš plnú kontrolu a zároveň si môžeš oddýchnuť. Pre väčšie pohodlie použi ako oporu vankúše a uvidíš, že sex nie je nudný ani pre teba ani pre tvojho kamaráta.

lyžičky
zdroj: xahlee

V prípade, že máš občas problémy s potenciou, nevymýšľaj zbytočne s praktikami ako je striekanie na tvár. Polohy, pri ktorých žena “čaká” kedy už budeš, ťa môžu hodiť do stresu a pôjde to ešte ťažšie. Frustrácia ťa k úspešnému koncu nedostane. Ak máš problém so stresom, môžeš sa napríklad s tvojou spoločníčkou dohodnúť, aby stlmila svetlo alebo zatiahla závesy.

Alternatívne sexuálne praktiky pre zvýšenie vzrušenia

V niektorých prípadoch je možné, že pre teba obyčajný sex nie je dosť vzrušujúci. V takýchto prípadoch môžu byť pravým riešením alternatívne sexuálne praktiky, o ktorých sa u teba doma ani len nevedú debaty.

Orálny sex
Orál bude pre teba takmer fyzicky nenáročný a vie byť veľmi vzrušujúci a intímny. Baby na
marhulky.sk vedia, ako použiť svoje zručnosti pre tvoje maximálne potešenie. Stačí sa len uvoľniť a nechať sa rozmaznávať.

Erotická masáž
Erotické masáže spájajú relaxáciu a vzrušenie. Pomáhajú zlepšiť krvný obeh a zvýšiť sexuálnu energiu. Ak chceš zažiť, čo si ešte nezažil, hľadaj slečnu, ktorá ovláda erotickú masáž. Užiješ si pomalé, jemné dotyky
so šťastným koncom.

Roleplay a kostýmy
Hranie rolí ti môže do sexu priniesť nový prvok vzrušenia a fantázie. Unikneš z reality a plne sa oddáš zážitku. Vyskúšaj prostitútku, ktorá ponúka sexi kostýmy, ktoré ťa dostanú do správnej nálady. Sex pracovníčka ponúka svoje služby, nečakaj a povedz jej, čo ťa rajcuje!

Sexuálne hračky
Používanie erotických pomôcok zvyšuje vzrušenie a prináša nové zážitky. Od vibrátorov a análnych kolíkov až po
strap-on penisy - možnosti sú nekonečné. Keď si budeš chcieť užiť zaujímavý večer a tvoja obľúbená prostitútka vytiahne hračky, nebráň sa priebehu. Ak si to ešte neskúšal, začni s niečím jednoduchým a ver mi, že objavíš nové pomôcky aj na doma ;-) .

BDSM
Vyskúšaj
BDSM praktiky. Kombinujú kontrolu a odovzdanosť a sú pre mnohých ľudí veľmi vzrušujúce. Profesionálky sú skúsené a vedia ako bezpečne praktizovať tieto techniky. Komunikácia je kľúčová. Dohodnite si jasné hranice a signály, aby ste obaja boli pohodlní. Garantujem, že na tento zážitok budete spomínať veľmi dlho.

Kde nájsť “tú pravú”?

Ak máš s tvojim kamošom nedorozumenia počas sexu alebo keď si robíš dobre, nájdi si na sex babu, ktorá vie, ako na teba. Povedz, čo je vo veci a prostitútka prispôsobí svoje techniky a skúsenosti presne na mieru pre tvoje pohodlie a pre perfektný výkon tvojho kamoša.

Slovensko ponúka mnohé šikovné sexuálne pracovníčky, medzi ktorými nájdeš tú pravú. Žena, ktorá vyhovie tvojim potrebám aj predstavám. Máš rád veľké prsia? Túžiš po sexe s mladou, náruživou babou? Je iba na tebe, čo uprednostňuješ. Výber šikovnej spoločnosti robí zázraky ;-) .


Na marhulky.sk na teba čakajú ženy, ktoré premenia tvoje predstavy na realitu. Budeš odchádzať spokojný a vyšťavený ako v tvojich najtajnejších snoch.

Rady profesionálok

“Neboj sa otvorene povedať ako to chceš. Sme tu na to, aby sme ti poskytli presne to, čo hľadáš. Buď otvorený a úprimný. Buď zároveň férový a ak máš nejaké - povedzme menej tradičné - požiadavky, informuj vybranú slečnu ešte predtým ako príde k stretnutiu. Pamätaj, že toto je tvoj čas, za ktorý si platíš a určite nechceš odchádzať s ochabnutou náladou aj pýchou ak prostitútka nebude podľa tvojich predstáv.“

  • Klaudia, 25 r., Modra

“Nejde o výkon, ale o zážitok. Nechaj všetky starosti bokom a sústreď sa na to, aby si si riadne odpočinul a užil si každý okamih. Uvoľni sa a nechaj sa viesť svojimi pocitmi. Profesionálky vedia, ako ťa uspokojiť a urobia nielen teba ale aj vaše stretnutie nezabudnuteľným. Dovoľ im, aby sa o teba postarali a uži si sex v podobe, v akej ho na inom mieste nedostaneš.”

  • Niky, 28 r., Bratislava

“Pred stretnutím si priprav miesto, kde sa budeš cítiť príjemne. Prehnanú romantiku bokom. Môžeš si ale navodiť príjemnú atmosféru predtým, ako ťa slečna navštívi. Stlm osvetlenie, pusti si obľúbenú hudbu alebo priprav obľúbené nápoje. Začať môžeš teplým kúpeľom alebo krátkou masážou, aby si sa zbavil stresu a napätia. Čím uvoľnenejší budeš, tým viac si to užiješ.”

  • Mia, 32 r., Zvolen

“Dobrý dojem začína osobnou hygienou. Buď čistý a upravený, aby sa slečna cítila komfortne a ty sa budeš cítiť svieži a pripravený. Nezabudni si vybrať oblečenie, v ktorom sa cítiš dobre a ktoré ti dodá sebavedomie.”

  • Lúlia, 19 r., Košice

“Neboj sa skúšať nové veci. Máme bohaté skúsenosti a môžeme ti ukázať nové praktiky a techniky, ktoré by si možno nikdy neskúsil. Otvorená myseľ je kľúčom k nezabudnuteľným zážitkom. A v tomto prípade to platí trojnásobne. Podeľ sa s nami o svoje fantázie a túžby a dovoľ mi ich zrealizovať.”

  • Soňa, 43 r., Trenčín

“Zábávaj sa a rešpektuj. Každé stretnutie by malo byť založené na vzájomnom rešpekte a dôvere. Dodržuj dohodnuté hranice a tvoje zážitky budú oveľa príjemnejšie. Buď otvorený, vieme oceniť, keď si úprimný a pripravený sa baviť.”

  • Monika, 25 r., Rožňava

Tajná zbraň namiesto Viagry

Ak sa obávaš problémov s erekciou počas návštevy slečny na priváte, môžeš vyskúšať Kamagru. Je to liek podobný Viagre, a môžeš ho kúpiť aj bez predpisu. Kamagra pomáha zlepšiť prietok krvi do penisu, vďaka čomu budeš mať pri dráždení pevný stožiar. Odporúčaná dávka je 50 mg. Uži ju pol hodinu až hodinu pred tým, ako sa pustíš do akcie. Tak slečna na priváte nič nepostrehne, a pravdepodobne tvoju pýchu dodatočne pochváli. Kamagru si daj na prázdny žalúdok - a účinok bude rýchlejší. Aj keď sexuálne pracovníčky ponúkajú hodinové seánsy, účinok Kamagry môže trvať až 4 hodiny. Takže ak sa nachádzaš v nejakom bratislavskom podniku, akými sú nočné kluby alebo strip kluby, môžeš si spestriť večer aj s ďalšou šikovnou slečnou, ak to zvládneš ;-) .

Užívanie Kamagry môže byť pre teba efektívnym riešením, ak hľadáš rýchly a cenovo dostupný spôsob, ako zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť.

Ak sa nachádzaš v hlavnom meste, uži si ulice a priváty, kde ponúkajú svoje služby najkrajšie ženy sveta. Využi túto príležitosť a vyber si ženu na marhulky.sk. Uži si zábavu, pri ktorej zabudneš na všetky ťažkosti spojené so sexom.