tipy

skúsenosti

privát

08/03/2024

Prvá návšteva privátu: Návod pre začiatočníkov

Tento blog je určený pre tých, ktorý o prvej návšteve privátu ešte len uvažujú. V prvom rade musím povedať: Choď do toho! Návšteva privátu je zážitok, ktorý odporúčam každému mužovi aspoň raz v živote zažiť. Myslím si, že tento zážitok sa ti do mysle zaryje rovnako ako prvá láska či prvý sex.

Niekomu stačí jedna návšteva privátu, niekto chodí raz za čas, no sú aj borci, ktorí priváty navštevujú viackrát do týždňa. Ako často budeš navštevovať privát ty záleží v prvom rade od toho, čo od privátu očakávaš a samozrejme aj od toho, aká je tvoja finančná situácia. Poznám chlapov, ktorí navštevovali privát 2-3x mesačne, no po rapídnej inflácii po covide si môžu dovoliť len jednu návštevu mesačne. Privát je drahá zábava, tak nech to stojí za to!

Poďme sa pozrieť na základné informácie, ktoré musíš pred návštevou privátu vedieť.

Obsah blogu

  1. Výber dievčaťa

  2. Objednávka na privát

  3. Príprava na návštevu privátu

  4. Keď dorazíš na miesto

  5. Po otvorení dverí

  6. Dohoda so slečnou

  7. Prvý sex s prostitútkou

  8. Po sexe s prostitútkou

Výber dievčaťa

Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Určite sa nerozhoduj len na základe fotografií, často vedia klamať. Pozri si, aké má baba skúsenosti, či sa o nej už niekde písalo, či má dobré recenzie. Na prvú návštevu privátu odporúčam voliť skôr dámy v strednom veku s GFE prístupom. Na mladé a chladné osemnástky je ešte čas. Začiatočník, ktorý nevie čo robiť, by si to s mladučkou babou určite neužil. Rovnako sa obzeraj po lepšej cene. Na prvú návštevu nemíňaj zbytočne veľa na drahé baby. Skús ísť po cene na hodinu za 80 až 120€. Veľmi dobre si vieš vybrať použitím filtrov na marhulky.sk.

Ako vybrať? Baba 25-45 rokov, skúsená, GFE prístup, priemerná cena

Objednávka na privát

Nádych, výdych a zavolať! Rozumiem, že nie každý rád telefonuje, no na priváte to často inak nejde (iba niekedy sa dá SMS, WhatsApp). Zatni zuby, premysli si, čo chceš povedať a zavolaj. Ak sa zakokceš a spanikáriš, tak nevadí – nebol to posledný privát na svete a môžeš to skúsiť znova. 

Ideálne je volať v deň návštevy. Objednávky niekoľko dní vopred sú možné, avšak často môže dôjsť k ich zrušeniu zo strany dievčaťa.

Telefonuj z inej SIMky, akú bežne používaš. Kúp si na pošte alebo v obchode druhú SIM kartu a zavolaj na privát radšej z nej. Toto platí zvlášť ak je tvoje číslo uvedené niekde na internete, napríklad v tvojej práci. Bezpečnosť a diskrétnosť je v tejto brandži prvoradá.

Pri výbere termínu preferuj deň, keď máš voľno doobeda. Nie je nič horšie, ako celý deň v práci myslieť na to, že o 17:00 ideš mať prvýkrát v živote sex s prostitútkou. 

Keď si už zavolal, tak často sa stáva, že operátorka zdvihne telefón namiesto dievčaťa. Možno ťa to prekvapí, ale zachovaj chladnú hlavu a choď si za svojim. Dôležité je spýtať sa na cenu a informovať o dĺžke návštevy (pýtaj si 60 minút). Niekedy sa môže stať, že s tebou bude hovoriť priamo dáma, ku ktorej sa objednávaš. V tom prípade je konverzácia obvykle príjemnejšia. Dôležité je už telefonicky vybudovať dobrý vzťah. Ak cítiš nervozitu, snaž sa hovoriť pokojne a jasne. Nič sa nedeje, zvládneš to! 

Je vhodné hneď pri rezervácii spomenúť, že chceš prísť na hodinu. Pol hodiny môže byť na prvú návštevu málo a je to skôr pre viac skúsených, ktorí vedia ako na to. Hodinka je dostatočný čas na to, aby si sa s babou zoznámil a bez stresu si spravil svoje. Nezabúdaj na to, že ak si v strese, tak erekcia nemusí fungovať na 100%.

Ak rezervuješ termín s väčším predstihom, priprav sa, že je vhodné svoju návštevu potvrdiť krátko pred termínom, napríklad smskou. Postačí správa typu "Potvrdzujem návštevu u slečny XXX o 11:00 na hodinu. Ďakujem." Je to dobrý zvyk, aj keď vás k tomu nikto výslovne nevyzval. Môže sa totiž stať, že prídeš na miesto činu a tvoj termín už bude obsadený.

Ako sa objednať? Telefonát, nie cez svoje číslo, objednávka na doobedie, 60 minút

Príprava na návštevu privátu

V prvom rade zhodnoť, ako sa cítiš. Ak si unavený, chorý alebo v silnom strese, tak návštevu radšej odlož. Nebuď však hypochonder a padavka. Nevymýšľaj si výhovorky a choď na privát. Sľúbil si si to!

Na návštevu privátu je dobré sa pripraviť rovnako, ako keď ideš na rande. Pekne sa obleč, ostrihaj si nechty, celý sa umy (aj zadok a penis). Ak máš obľúbené kondómy, zober si aj tie. Ak nemáš, tak na priváte ti kondóm dajú. Už len trochu deodorantu a voňavky a môžeš ísť na to. Dámy sú síce profesionálky, ale ak budeš smrdieť a vyzerať ako bezdomovec, tak od nich dobrý výkon nečakaj. No a asi ti nemusím pripomínať, choď pred návštevou privátu na záchod a vypusti zo seba všetko, čo by ti neskôr mohlo byť nepríjemné.

Návštevu privátu si hoď do navigácie. Popozeraj si lokalitu aj cez Street View, aby si presne vedel kam ideš. Rovnako si nezabudni pozrieť, kde budeš parkovať. Ak chceš zažiť sex v Bratislave, tak zváž návštevu slečny kvôli parkovaniu radšej taxíkom.

Zo sebou si na stretnutie zober len toľko peňazí, koľko budeš potrebovať. Nevravím, že by ťa na priváte chceli okradnúť, no v sexuálnom opojení ti šikovná prostitútka vie predať príplatkové služby. Bola by škoda, minúť 150 € namiesto plánovanej stovky.

Nepredpokladám, že pri prvej návšteve privátu by si mal nejaké špeciálne požiadavky na služby ako výstrek na tvár alebo hlboký orál, takže príplatky za nemalé peniaze naozaj nebudeš potrebovať. Rovnako si doma nechaj aj platobné karty, doklady, drahé hodinky... Bola by škoda ich v cudzom byte stratiť. Rovnako nechceš, aby slečna vedela kto presne si, takže bude lepšie, ak tvoje priezvisko vedieť nebude. 

Ako sa pripraviť na privát? Si zdravý, priprav sa ako na rande, ber si len peniaze

Keď dorazíš na miesto

V prvom rade príď na miesto určenia včas. Nechceš sa vystresovať tým, že budeš meškať. Odporúčam prísť 5-10 minút vopred, aby si nebol v strese, ale zároveň sa nevystresoval z čakania. Ak budeš meškať, pošli SMS s ospravedlnením. Ak sa neospravedlníš je možné, že si u danej slečny už neškrtneš.

Teraz prichádza nepríjemná fáza, keď slečne zavoláš, že si na mieste (volaj až keď si naozaj na mieste). Je dosť pravdepodobné, že ťa dáma nechá ešte pár minút čakať, lebo pred tebou mala iného zákazníka alebo sa ešte musí pripraviť. V tomto momente je dôležité uistiť sa, či môže na celú hodinu. Ak na teba nebude mať celú hodinu, tak sa ospravedlň a zruš návštevu.

Ak je všetko v poriadku a vieš, že môžeš ísť k dverám, tak sa vždy dvakrát uisti (radšej 10x), či si pred správnymi dverami. V rodinných domoch je to jednoduché, v bytovkách trochu zložitejšie. V žiadnom prípade na žiadne dvere neklop alebo nezvoň. Slečna ťa očakáva a bude stáť za dverami, ktoré ti okamžite po príchode otvorí. Nechceš vzbudiť v okolí rozruch a odpovedať na otázky obyvateľov bytovky, že čo tam hľadáš. Naozaj nechceš :)

Ako sa správať po príchode na miesto? 5-10 min vopred, zavolať, uistiť sa vchodom

Po otvorení dverí

Tento moment je veľmi dôležitý a častokrát rozhoduje o tom, či bude návšteva príjemná. Stojíš vo dverách a na druhej strane je dáma, ktorá ťa pozýva do bytu. Sprav nasledovné veci:

  • Pozdrav ju, predstav sa a podajte si ruku (alebo bozk na líce)

  • Odpovedz si na otázku: Páči sa mi táto žena? Chcem s ňou mať sex?

  • Odpovedz si na otázku: Je príjemná? Má dobrú náladu?

  • Ak si na predošlé otázky odpovedal nie, tak treba pristúpiť k takzvanej otočke.

Ak mám byť úprimný, tak málokto je taký frajer, že na prvej návšteve privátu spraví otočku. Povedať žene do očí, že ideš preč, zvládnu len silní borci. Odporúčam ti prehodiť so ženou pár viet a rozhodnúť sa k odchodu ešte predtým, ako sa vyzuješ. 

Ak sa rozhodneš k otočke, tak povedz niečo v zmysle: „Prepáč, predstavoval som si ťa inak.“ Odchod. Skúsiš to nabudúce. Nemá zmysel tráviť čas so ženou, ktorá ti je nepríjemná a máš jej za to platiť.

Čo robiť po otvorení dverí? Pozdrav, páči sa mi?, pokračujem alebo odchod

Dohoda so slečnou

Gratulujem! To najťažšie máš za sebou. Teraz sa uvoľni a príjemne sa so slečnou porozprávaj. Ideálne si niekam sadnite a prehoďte pár slov. Ak je dáma príjemná a profesionálka, tak rozhovorí aj hanblivejších. Pamätám si moju prvú nervóznu návštevu privátu, keď bola slečna tak príjemná, že som sa pri nej hneď cítil uvoľnene.

V prvom rade sa jej spýtaj, či môže na hodinu. Ak nie, tak sa otoč a choď preč. Dohodli ste sa na hodine, tak sa jej ospravedlň a príď inokedy. Polhodina na prvú návštevu zvyčajne nestačí.

Slečna by sa ťa v tejto fáze mala spýtať čo chceš a začať ti vymenúvať príplatkové služby. Pokiaľ si neprišiel s konkrétnou praktikou, ktorú si chceš vyskúšať, tak odmietni. Ako som už spomínal, nechceš odísť o kilo ľahší, ako si plánoval. Za zváženie môže stáť orál bez, ktorý stojí väčšinou 20-40€. Bozkávanie, výstreky kade-tade na prvej návšteve nepotrebuješ.

Ak ste sa porozprávali a dohodli na službách, tak ti slečna ukáže, kde je sprcha. Zober si so sebou do kúpeľne všetky veci, aby ti nedajbože niekde nezmizli. V kúpeľke sa poriadne osprchuj a použi šampón. Ak je pri umývadle ústna voda a čistý kelímok, tak použi aj ten. Neviem ako viac zdôrazniť, že ak voniaš a pôsobíš čistotne, tak dostaneš lepšie služby.

Po sprche choď do izby a ľahni si na posteľ. Zábava začína!

Ako sa dohodnúť s prostitútkou? Rozprávajte sa, vykašli sa na príplatky, poriadne sa osprchuj

Prvý sex s prostitútkou

V tejto časti je ťažké radiť konkrétne veci. Každý sme iný a každý má rád niečo iné a na niečo iné je v posteli zvyknutý.

Čo na privátoch milujem je otvorenosť komunikácie, ktorú pri prvom sexe s „bežnou“ partnerkou nezažijete, lebo sa obe strany poväčšine hanbia. Na priváte je to iné. Zaplatil si si za službu, tak si vypýtaj, čo sa ti páči a nehanbi sa za to. Prinajhoršom ti dáma povie, že nie a nespraví to. 

Nikam sa neponáhľaj a chvíľu sa porozprávajte, aby opadla nervozita. Presne preto si sa objednal na 60 minút. Slečne nemusíš hovoriť, že si na priváte prvýkrát. Pravdepodobne si to všimne, ale nijak ti to nedá pocítiť. Odporúčam si vypýtať od slečny krátku masáž a otvorene jej povedať, že sa potrebuješ uvoľniť. Presne tak som to spravil pri prvej návšteve privátu a fungovalo to na 100%. Ležal som na bruchu, príjemne ma masírovala a rozprávali sme sa. Potom ma vyzvala, aby som sa otočil... nebudem klamať, mal som hrozný stres, či sa mi postaví. Nebolo sa čoho báť, slečna bola profíčka a erekcia bola brutálna za pár sekúnd.

Ak si erekciou nie si istý a nechceš zažiť trapas, tak skús kamagru. Jedná sa o viagru bez predpisu, ktorá poväčšine nemá žiadne vedľajšie účinky.

No a teraz si to už len pekne uži. Uži si fajku, sex spredu, zodadu, na koni... Ak chceš aby kričala, tak si to vypýtaj. Ak ju chceš vycapkať po zadku alebo jemne poťahať za vlasy, tak si to vypýtaj. Buď však pripravený na to, že ti povie nie a budeš to musieť rešpektovať.

Hlavne sa nesprávaj ako hulvát a ber tú ženu ako ľudskú bytosť. Odvďačí sa ti možno bozkávaním, pozvánkou ju ochutnať tam dole, dorobí ťa bez gumy alebo ťa bude po akcii príjemne škrabkať a zažiješ GFE prístup ako od milenky.

Ak si panic, tak veľa šťastia, no neviem ti na 100% poradiť. Každý má zážitok z prvého sexu iný, no nepočul som o mužovi, ktorý by po prvom sexe viac už súložiť nechcel. Svojemu mladšiemu ja by som však nebránil ísť za prvým sexom na privát. Zážitok s profesionálkou bude pravdepodobne lepší, ako s nejakou roztrasenou tínedžerkou (teda dúfam, že si panic tínedžer).

Ako na prvý sex s prostitútkou? Uvoľni sa, buď slušný, vypýtaj si čo máš rád

Po sexe s prostitútkou

Máš to za sebou! Si borec! Teraz sa v pokoji osprchuj a obleč. Skontroluj si hlavne, či máš všetky veci, lebo volať na privát, že si si niečo zabudol, nechceš. Treba sa ešte pristaviť pri sprche a vôni. Ak máš doma ženu alebo frajerku, tak si daj pozor na šampón a radšej sa len dôkladne umy a nastriekaj svojou voňavkou. Nezabudni na penis a ústa, z ktorých môže tvoja partnerka niečo zacítiť a zarobíš si tak na veľký problém. Ak máš kabát alebo oblečenie, na ktorom sa držia vypadnuté vlasy, tak si očisti aj to. Nechceš aby tvoja partnerka krátkovlasá brunetka našla na tvojom kabáte dlhý blond vlas.

Pri odchode dostaneš od slečny podľa sympatií pusu alebo si potrasiete rukou. Ak sa ti zážitok páčil, môžeš si vypýtať číslo aj priamo na slečnu (ak ho už nemáš) a môžete sa pohodlne nabudúce dohodnúť.

Hlavne sa do prostitúky nezamiluj! Je dosť možné, že ju budeš mať ešte pár dní v hlave, no uvedom si, že tieto ženy to robia pre peniaze. Tam to končí.

Doma sa radšej ešte raz osprchuj svojim šampónom, všetko skontroluj a si v pohode. 

Nezabudni aj nabudúce vyberať svoju slečnu na Marhulky.sk

Veľa šťastia!