masáž

tipy

21/03/2024

Erotické masáže: Čo očakávať a ako sa nesklamať

Zdravím vás, páni! Dnes sa pozrieme na tému, ktorá pre niektorých môže byť tabu, ale pre iných predstavuje bránu k novým zážitkom – erotické masáže. Ak ste o tom uvažovali, ale ešte ste si neboli istí, teraz je čas to zmeniť! Erotická masáž môže byť skvelým spôsobom, ako objaviť nové formy potešenia a prekonať hranice svojej sexuality. Takže, zahoďte zábrany a choďte si po dočítaní blogu erotickú masáž vyskúšať. Keďže na marhulky.sk sa venujeme témam pre dospelých, tak myslíme erotické masáže s HE a nie žiadne hladkanie po chrbte.

Obsah

  1. Erotické masáže od A po Z

  2. Príprava je polovica úspechu

  3. Pravidlá hry - ako byť dobrým klientom

  4. Výber erotickej masérky

Erotické masáže od A po Z

 Od tantra až po nuru, svet erotických masáží je ako švédsky stôl – každý si príde na svoje. Záleží len na vás, či máte chuť na niečo exotické, alebo skôr preferujete klasiku s pikantným záverom. Ponúkam ti prehľad najbežnejších na Slovensku ponúkaných masáží.

Tantrická masáž alebo Tantra

Často sa spája s tantrickými tradíciami hinduizmu a budhizmu, tento typ masáže sa zameriava na pomalé budovanie vzrušenia v meditatívny spôsob, zdôrazňujúc duchovné spojenie a výmenu energie.

Bohužiaľ podomové masérky posvätné meno tantrickej masáže už natoľko zmrzačili, že pravú tantru nájde človek málokde. Bežný návštevník erotických masáží si pod tantrickou masážou predstaví nejaký ten olej a honku na konci. A bohužiaľ nie je často ďaleko od pravdy. Dobrú tantrickú masérku na erotických portáloch nehľadajte.

Nuru masáž

Pôvodom z Japonska, táto masáž zahŕňa jednu osobu, ktorá sa kĺže po tele druhej osoby, typicky s použitím špeciálneho gélu vyrobeného z morskej riasy. Je známa svojim úzkym fyzickým kontaktom tzv. body to body. Je to veľmi príjemná masáž na portáloch ponúkaná s happyendom na konci.

Masáže Lingam

Tieto sú súčasťou tantrických masážnych praktík, zamerané špecificky na mužské (Lingam) genitálne oblasti. Jedná sa teda o masáž penisu vykonávanú rôznymi spôsobmi a technikami. Za žiadnych okolností by sa nemalo jednať o mechanický pohyb hore-dole. To si viete spraviť aj sami. Ak na vás masérka vytiahne túto techniku, tak síce zažijete happyend pomerne rýchlo, no určite by som masáž nenazval Lingam masážou.

Senzuálna alebo erotická telová masáž

Toto je široká kategória, ktorá zahŕňa rôzne techniky a praktiky z rôznych kultúr zamerané na zvýšenie senzuálneho potešenia. Tieto masáže zahŕňajú rôzne časti tela a môžu zahŕňať použitie olejov, pierok, alebo iných predmetov. Ak masérka neovláda žiadnu z vyššie uvedených masáží, tak si do inzerátu napíše erotické masáže.

eroticka masaz 1

Príprava je polovica úspechu

Na erotickú masáž je dobré sa pripraviť rovnako, ako keď ideš na rande. Postup je presne ten istý, ako keď ideš na privát, o čom sme si už písali. Pekne sa obleč, ostrihaj si nechty, celý sa umy (aj zadok a penis). Dámy sú síce profesionálky, ale ak budeš smrdieť a vyzerať ako bezdomovec, tak od nich dobrý výkon nečakaj. Nestretol som sa ešte s prípadom, že by ti sprchu dáma na byte neponúkla.  No a asi ti nemusím pripomínať, choď pred návštevou masérky na záchod a vypusti zo seba všetko, čo by ti neskôr mohlo byť počas masáže nepríjemné.

Pravidlá hry - Ako byť dobrým klientom

Ak dievča ponúka erotické masáže a nie sex, tak to rešpektuj a sex nežiadaj. Za príplatok sa mnohokrát dá vybaviť orál či jemné prstovanie. Mnohé dámy ťa nechajú sa ich pri masáži dotýkať. Maj však dopredu odkomunikované, kam sa môžeš masérky dotýkať a čo je už tabu. Niektorých masériek sa dotýkať môžeš všade okrem intímnych patrií, no iné ti dovolia aj to.

Dovolím si tvrdiť, že erotická masáž o obchytkávaní a vyjednávaní o príplatkových službách nie je. V prvom rade si ideš po kvalitnú masáž, relax a uvoľnenie. Dobrá masérka cíti, čo sa ti páči, venuje sa ti na 100% a strieda polohy, aby si si ju mohol obzrieť zo všetkých strán (aj za pomoci zrkadla na izbe). Skúsená masérka ťa rozpáli tak, že bez odďaľovacích techník by si sa urobil niekoľkokrát. Odďaľovanie má však svoje opodstatnenie – na konci zažiješ neuveriteľný orgazmus, z ktorého sa budeš pár minút spamätávať. Niektorí chlapi sa po takom orgazme ledva postavia na nohy.

Výber erotickej masérky

Výber správnej masérky môže byť metódou pokus-omyl veľmi drahá zábava. Na hodinovú masáž si priprav približne 100€. Kratšie masáže neodporúčam – ideš si len po honku alebo na kvalitnú masáž s HE? Prieskum kvalitných masériek som spravil za teba.

tantra masaz

Bratislava

Najväčšie skúsenosti mám z Bratislavy, kde sa asi s veľa pánmi zhodnem, že nižšie uvedené dámy sú TOP masérky v Bratislave. Pripomínam, ak vám ide o sex, tak medzi týmito slečnami si neškrtnete, lebo majú pomerne striktné pravidlá.

Amia – krásna masérka pre zrelých mužov.

https://www.marhulky.sk/inzerat/amia/3410

Mellynda – bratislavská stálica s výbornou kvalitou. Je možná spoločná sprcha.

https://www.marhulky.sk/inzerat/mellynda/5278

Cindy – legenda v Bratislave. Zaučila už mnoho dievčat do tohto remesla.

https://www.marhulky.sk/inzerat/cindy/1738

Mona – vyučená u Cindy. Veľmi sympatická.

https://www.marhulky.sk/inzerat/mona/2356

Niky – vyučená u Cindy. Pracujú spolu s Monou.

https://www.marhulky.sk/inzerat/pekna-niky/5205

Trnava

Aj malý Rím ponúka kvalitné masérky

Salma

https://www.marhulky.sk/inzerat/salma/1385

Raven 

https://www.marhulky.sk/inzerat/raven/2964

Trenčín

V Trenčíne masírujú krásne ženy.

Bella

https://www.marhulky.sk/inzerat/bella/3271

Nitra

Baby z Nitry sú známe po celom Slovensku. Presvedčia aj masážami?

Karolína

https://www.marhulky.sk/inzerat/karolina/5443

Košice

Bohužiaľ, erotické masáže v Košiciach som nevyskúšal a nenašiel som recenzie na kvalitné masérky. Treba skúšať :)

Veľa šťastia!